Plakat_uj22.jpg

Rólunk

"Van az ékszer… Az egyetlen aki a tiéd. A legszebb, a legcsodálatosabb. Nem azért, mert Aranyból készült gyémántkövekkel van ékesítve. Hanem mert lelke van. És mert neked készült..
A kristályok kifejezetten dekoratívak, különösen a megmunkált vagy csiszolt darabok, bár sok kő tetszetős természetes formájában is. Óriási a választéka a gyönyörűen kidolgozott, értékes kövekből készült tárgyaknak, amelyek mindegyike kiemeli a környezetét, főleg, ha ezoterikus tulajdonságaikért is választjuk őket. Csodálatos ékszerek férfiaknak és nőknek egyaránt, de mindegyik kristály hangsúlyozza viselőjét, és önmagában is gyönyörű. A kristályok viselése, vagy ha egyszerűen csak magunknál, a közelünkben tartunk egyet, növelni tudja az energiát (karneol) megtisztítja a teret (borostyán), és vonza a gazdagságot (citrin). Választhatunk köveket a megérzéseink erősítéséra, a szellemi képességek növelésére és a magabiztosság fokozására. Dönthetünk a jólétet hozó(tigrisszem), és a gyógyító(smithsonit), vagy a szerelmet vonzó (rodonit) mellett.
Egyedi ékszerek
 
Kérésre egyedi méretben és ásvány variációban nyakláncokat, karkötőket, medálokat, fülbevalókat készítünk.
Forduljon hozzánk bizalommal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Az ékszerész, aki készítette, az Élet. Neked készítette. De nem csak készítette, hanem fel is készítette. Arra, hogy viseljék. Hogy az viselje, akinek készült. Éppen ezért az ékszernek sem mindegy, ki veszi magára, ki birtokolja. Számodra pedig nem azért fontos, hogy csillogásával dicsekedj. Boldog vagy hogy megtaláltad, és mint a gyermek, aki szíve vágyát kapta meg, szaladnál, hogy mindenkinek megmutasd. De nem azt akarod megmutatni, ami szemmel látható. Azt akarod, hogy az egész ékszert megismerje a világ. Nem csak külsõ csillogását, de belsõ ragyogását is. Az egészet, egyben. Ahogy megalkotta az Élet. Mert a lelked ékszere õ. És ezért a legszebb. Létezik ez az ékszer".
( Csitáry-Hock Tamás )